Opdateret d. 30.11.2012


Nürnberg 2009

- danske modeller i str. H0

(alle billederne er KLIKbare)


Lars fra skala-n.dk har været på et lynvisit på årets Nürnbergmesse, og jeg havde fået Lars til at kigge efter danske nyheder i H0.

Her er resultatet:

A.C.M.E. / Togmodelle.dk
KLIK for stort billede.Modellen af litra EA 3001 ligner (desværre) den hos Tog og Tekno viste model - manglende vinduesviskere, forkert farve på tagdetaljer mv.
Det betyder en forsinkelse af den endelige model, da man pga. det kinesiske nytår ikke nåede at få rettet disse ting samt sat produktionen i gang.

epoche
KLIK for stort billedeBlandt nyhederne stod der også et Scania vogntog med dansk firmanavn påtrykt.





hobby trade
KLIK for stort billede.Dugfriske danske nyheder var der såmænd ikke (de siver jo ud pø om pø), men der var en pæn opstilling med farvestrålende MZ'ere fra diverse baneforvaltninger.


KLIK for stort billede.
En netop udsendt nyhed (tv.) samt en lige på trapperne model (th.).

KLIK for stort billede.Og så var der alligevel en nyhed med i form af en prototype-model af ballastvognen litra TH.



Märklin
Det var spændende, om märklin overhovedet ville være tilstede på messen pbga. de seneste par dages meldinger om økonomien.
Men märklin var på messen, og det var de kommende 2 danske nyheder også.

KLIK for stort billede.Den nye gastankvogn fra Kosan var på plads i montren.




KLIK for stort billede.Bag Kosan-tankvognen stod modellen af den flotte version af en Lint fra Vestsjællands Lokalbaner A/S.



TRIX
Der er aldrig tidligere fremstillet danske modeller fra dette fabrikat, men nu kommer der nogle DSB modeller; ovenikøbet et vognsæt bestående af 3 vogne.
KLIK for stort billed.Et flot sæt - i disse miljørigtige tider - bestående af vindmølletransport fordelt på et par DSB litra Res og Rs.
Når transporten er 'nået frem', så kan vindmøllen samles.

Der var flere danske nyheder i str. H0, end de her viste. Hvis du ikke allerede har besøgt skala-n.dk, så kan du finde disse på denne side - her ligger der en fyldig messeberetning inkl. mange billeder.

Til top



www.DANSKmodel.dk