...det største specialmarked for gammelt legetøj i Danmark.Hvorfor findes Dansk Legetøjsmarked nu på www.danskmodel.dk ?


Flere ting gør, at Dansk Legetøjsmarked nu - og formentlig kun i en begrænset periode - findes på min hjemmeside:

- jeg lavede hjemmesiden for markedet i 1999

- jeg har opdateret datoerne lige siden.

- lige siden starten har hjemmesiden for markedet været placeret hos en udbyder med gratis hosting.

- i efteråret 2021 lukkede Webs.com for gratis hosting, og fremover skulle Olaf Hermansen betale 149,- kr. om måneden for markedets hjemmeside (!)

- indtil langt ind i foråret 2022 havde jeg stadig adgang til at opdatere hjemmesiden hos Webs.com, men denne mulighed forsvandt lige pludselig.

Så derfor ligger markedets hjemmeside nu og indtil videre som en del af min hjemmeside om danske produktioner af modeltog og tilbehør igennem årene.

- x - x - x -

Hvorfor jeg i sin tid gav mig i kast med at lave en hjemmeside til "Dansk Legetøjsmarked" skyldes flere ting:

- dels havde jeg selv fået min første hjemmeside 'i luften' på det tidspunkt (se historien HER)

- dels havde jeg kendt Carsten og Olaf siden 1980'erne, og de havde - som de store legetøjssamlere de nu var :o) - igennem årene hjulpet mig adskillige gange med informationer til mine egne spøjse produkter som opslagsværket "fra 40'erne til 80'erne", CD'en "Danske ølvogne i model" og mine småtryk i serien "DANSK i model" (disse blev senere fulgt op med en række tema-hæfter).

Desværre nåede jeg ikke at få lavet hjemmesiden før Carsten's alt for tidlige bortgang, og dette har jeg da ofte igennem årene haft det lidt skidt med :o{

- x - x - x -